ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ

Κουβέρτα ή Sleeping bag, σεντόνια & μαξιλαροθήκες, πυζάμες, αθλητικά παπούτσια & σαγιονάρες, κάλτσες, πετσέτες, μαγιώ, αδιάβροχο, καπέλο, φακό, είδη ατομικής καθαριότητας, παγούρι ή θερμός, μπουφάν, φούτερ ή πουλόβερ, μακριά φόρμα ή παντελόνι και φυσικά εσώρουχα και καλοκαιρινά ρούχα.
  

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

Βιβλία, χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιχνίδια, ρούχα μεταμφίεσης, μουσικά όργανα, περιοδικά.

Δεν πρέπει να έχετε μαζί σας πράγματα αξίας όπως ρολόγια, κοσμήματα, γουώκμαν, κινητά τηλέφωνα αξίας, ηλεκτρονικά παιχνίδια καθώς και αιχμηρά ή επικίνδυνα αντικείμενα.

Η κατασκήνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας κινητών προσωπικών αντικειμένων.
  

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στην κατασκήνωση λειτουργεί “Τράπεζα” όπου τα παιδιά ή οι γονείς μπορούν να καταθέτουν χρήματα από τα οποία ο κατασκηνωτής θα μπορεί να παίρνει καθημερινά το ποσό που χρειάζεται.
  

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Η κατασκήνωση μπορεί να παρουσιάσει στελέχη ή κατασκηνωτές στην ιστοσελίδα ή το prospectus της σε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο σχετικό με την κατασκηνωτική ζωή εκτός εάν τα στελέχη, τα παιδιά, ή οι γονείς το έχουν αρνηθεί γραπτά.
 
 

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Στην κατασκήνωση υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, φαρμακείο και αναρρωτήριο 24ωρης λειτουργίας με παρουσία γιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού, που διαμένουν στην κατασκήνωση καθ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

Για την ενημέρωση του ιατρού μας παρακαλούμε εκτυπώστε και συμπληρώστε το ιατρικό δελτίο ΕΔΩ

Παραδώστε το στο ιατρικό προσωπικό στην κατασκήνωση κατά την άφιξη σας. Αν το παιδί σας έρθει με λεωφορείο μπορείτε να το δώσετε στον υπεύθυνο συνοδό της κατασκήνωσης, σε κλειστό φάκελο.
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων πραγματοποιούνται προαιρετικά εκδρομές.

  • Περίπατος στον Ν. Μαρμαρά και βόλτα με το τοπικό τρενάκι
  • Εκδρομή στην Waterland
  • Βόλτα με καράβι στις γύρω περιοχές και παραλίες της Χαλκιδικής

Η συμμετοχή των παιδιών στις εκδρομές της κατασκήνωσης είναι προαιρετική. Όμως αν επιθυμείτε να πάρει μέρος θα πρέπει να εκτυπώσετε και συμπληρώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρείτε ΕΔΩ
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Εμείς στην ΚΥΨΕΛΗ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ Α.Ε., αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά την προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου. Γι΄αυτό και ζητούμε την συναίνεσή σας ΕΔΩ προκειμένου να μας παρέχεται την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους με σκοπό την προσφορά και προώθηση των υπηρεσιών της κατασκήνωσης όπως ακριβώς περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρίας μας.

Comments are closed.