ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1) Από ποια ηλικία μπορεί να έρθει ένα παιδί στην Τσαφ Τσουφ Express; Που είναι η διαμονή τους;
Στην κατασκήνωση συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 – 16 ετών, που κατανέμονται σε ομάδες με βάση την ηλικία και το φύλο τους και κοιμούνται σε σπιτάκια κατά ομάδα μαζί με τον ομαδάρχη τους. Σε κάθε σπιτάκι μένουν 10-12 παιδιά.

2) Το ασφαλιστικό μου ταμείο καλύπτει κατασκηνωτική δαπάνη; Αν όχι, υπάρχει άλλος τρόπος να συμμετέχει το παιδί μου στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα;
Μπορείτε να δείτε τη λίστα ασφαλιστικών ταμείων που οποία καλύπτουν κατασκηνωτική δαπάνη ΕΔΩ. Αν δεν βρείτε το ταμείο σας μέσα στη λίστα αυτή τότε δυστυχώς ο ασφαλιστικός σας φορέας δεν θα καλύψει τα κατασκηνωτικά έξοδα του παιδιού σας.

Αν είστε χαμηλόμισθος ή άνεργος τότε ο ΟΑΕΔ δίνει την δυνατότητα 15νθημερης διαμονής στην κατασκήνωση μας. Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δείτε ΕΔΩ.

Αν ούτε ο ΟΑΕΔ αποτελεί λύση για εσάς τότε η κατασκήνωση μας μπορεί να σας παρέχει οικονομικά πακέτα αναλόγως με την κατασκηνωτική περίοδο που θα επιλέξετε. Καλέστε μας στο 2310 552522 για να ενημερωθείτε για τα πακέτα αυτά καθώς και για την πολιτική προκαταβολής και αποπληρωμής της κατασκήνωσης.

Comments are closed.