ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

ΙΣΤΟΡΙΑ

image_1Νέα κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ Express

Η κατασκήνωση <<Τσαφ-Τσουφ>> μετά από 20 και πλέον έτη επιτυχημένης πορείας στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων και μετρώντας χιλιάδες χαμόγελα παιδιών και γονέων , επεκτείνεται στην πανέμορφη Χαλκιδική, μέσα σε έναν μοναδικό ελαιώνα ανάμεσα στη Νικήτη και στον Ν.Μαρμαρά. Η νέα μας κατασκήνωση <<Τσαφ Τσουφ Express> >ήρθε για να κάνει τους μικρούς της κατασκηνωτές να ζήσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Το έμψυχο δυναμικό της παιδικής κατασκήνωσης «Τσαφ- Τσουφ Express» απαρτίζεται από ανθρώπους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ήθους, πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση. Κυρίως όμως είναι άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και προσφέρουν σε αυτά τον εαυτό τους. Η επιλογή του προσωπικού μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια γι αυτό και οι άνθρωποί μας αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχημένης μας πορείας εδώ και 23 χρόνια. Η κατασκήνωση επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό με διαρκή εκπαίδευση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Ο Αρχηγός της κατασκήνωσης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με πολυετή πείρα στον κατασκηνωτικό χώρο, άριστη διοικητική και παιδαγωγική κατάρτιση. Οι Υπαρχηγοί και Κοινοτάρχες (καθηγητές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί), είναι έμπειρα στελέχη του χώρου, με διακρίσεις στην αντίστοιχη επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Οι Ομαδάρχες μας είναι κυρίως φοιτητές αντίστοιχων σχολών. Κάθε δραστηριότητα (πισίνα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ κ.λ.π) επιβλέπεται από εξειδικευμένα στελέχη- προπονητές. Επιπλέον, η κατασκήνωση μας διαθέτει κοινωνική λειτουργό και ναυαγοσώστες πισίνας και ανοιχτής θαλάσσης. Μόνιμο ιατρό και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό επί 24ώρου βάσεως. Καθώς και το προσωπικό της γραμματείας, που είναι διατεθειμένο έχοντας όλη τη καλή διάθεση, να σας βοηθήσει με τα διαδικαστικά για τη παραμονή του παιδιού σας στη κατασκήνωση και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό μπορεί να έχετε. Τα περισσότερα στελέχη μας και ιδιαίτερα αυτά που αποτελούν το βασικό κορμό, έχουν μακροχρόνια συνεργασία με την κατασκήνωση μας.

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Όλοι στην οικογένεια της ΤσαφΤσουφ, έχουμε ένα κοινό όραμα. Να αναπτύξουν τα παιδιά:

 • 1.

  ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

 • 2.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 • 3.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ

 • 4.

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

 • 5.

  ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ

 • Στόχος μας είναι, να δημιουργούμε μέσα σε ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους και την προσωπικότητα τους.